Merve Boluğur İsteği Mural Dalkılıç'a Canlı Yayında Panik Yaşattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, önceki akşam karantinada sevgilisi Hande Erçel ile canlı yayın yaparken, canlı yayın esnasında gelen Merve Boluğur isteği Dalkılıç'a zor anlar yaşattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, önceki akşam karantinada sevgilisi Hande Erçel ile canlı yayın yaparken, canlı yayın esnasında gelen Merve Boluğur isteği Dalkılıç'a zor anlar yaşattı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, önceki akşam karantinada sevgilisi Hande Erçel ile canlı yayın yaparken, canlı yayın esnasında gelen Merve Boluğur isteği Dalkılıç'a zor anlar yaşattı.

 

Ünlü popçu Murat Dalkılıç, canlı yayında gelen mesaj üzerine ne yapacağını bilemedi. Sevgilisi oyuncu Hande Erçel ile karantinada olan Murat Dalkılıç, geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaptı. Bir takipçisi “Merve Boluğur için yazdığınız ‘Kırk Yılda Bir Gibisin’ şarkısını söyler misiniz?” diye ricada bulununca, eski eşinin adının geçtiği esnada yanında sevgilisi Hande Erçel olan Murat Dalkılıç, paniğe uğradı. Dalkılıç, istenilen şarkıyı söylemek yerine "Yandık ya yandık; hey yavrum hey. Sen insansan diğerleri ney" sözleriyle dikkat toplayan 'Müjgan' şarkısını seslendirdi.