Merve Boluğur Kaybettiği Köpeği Çiko İçin Duygusal Satırlar Kaleme Aldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kaybettiği köpeği Çiko ile ilgili duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kaybettiği köpeği Çiko ile ilgili duygusal satırlar kaleme aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kaybettiği köpeği Çiko ile ilgili duygusal satırlar kaleme aldı.

 

Köpeği Çiko’nun ölümüyle sarsılan Merve Boluğur’dan duygusal mesaj! 

 

Ünlü oyuncu Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda köpeği Çiko için ” Benim oğlum melek oldu. Çok zor oldu yazması belki insanın çok sevdigi şeyin gitmesi... Çok ağır... huzura erdiğini düşünmeye çalışıyorum. Anne olamadım ama sen benim hep çocuğumdun kendim doğurmuş gibi sevdim... Bana koşulsuz sevmeyi ögrettin! birgün buluşacağız bana söz verdin” ifadelerini kullanırken bu sözler sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

merve bolugur dan kaybettigi kopegi ciko ya duygusal sozler