Merve Boluğur Şarkısına Gelen Yoruma Verdiği Yanıt İle Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur, yeni şarkısı "Şşşşttt" için yapılan yoruma verdiği yanıt ile sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur, yeni şarkısı "Şşşşttt" için yapılan yoruma verdiği yanıt ile sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur, yeni şarkısı "Şşşşttt" için yapılan yoruma verdiği yanıt ile sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.  

 

Oyunculuğu bırakıp müziğe yönelen Merve Boluğur, önceki gün şarkı çıkardığını duyurdu. ‘Şşşşttt’ adlı şarkısıyla sosyal medyada çok konuşulan ünlü oyuncu yeni YouTuber ve şarkıcı Merve Boluğur'un sosyal medyada takipçisine yazdığı yorum gündem oldu. Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda rol almış olan oyuncu Merve Boluğur, ekranlara mola verdi. 34 yaşındaki güzel, müzik alanında ilerleme kararı aldı. Boluğur, yeni şarkısı ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

"HADİ DİZGİNLE BENİ”

 

Merve Boluğur, sözlerini kendisinin yazdığı, aranjesini Mert Aydın'ın yaptığı yeni şarkısını Instagram'da yayınladı ve şu notu düştü: "Sözler: Şşşşttt benden gitmemişsin gittiğini sanmışsın anca. Piişşşt kendine gelememişsin ölüyorsun anlasana. Acıttığın 'geçmiş' artık koymaz ki bana. Kimse kesmez seni hadi gölgelerde ara. Tehlike çanları çalıyor dayanabilir misin? Geliyorsun şeytanına:) Hadi dizginle beni birleştir, al aşk işte bu doya doya. Senin kalbini alacağım istediğimde de çıkarıp oynayacağım. Rap kısmı her yanımız ateş alanı. O duygu bizi tutsak etti içine. Bir ben senden geçir kendinden. Duvarlar aşk diye haykırıyor. Tutkuları boylayalım arzular örtüştüğünde. Sesler çığlıkları alt etsin. Tenler birbirini ölesiye sevsin.”

 

Merve Boluğur’un yeni şarkısına bir takipçisi yapıtğı yorumda “Dedem yoğun bakımda yatıyordu. Bu şarkıyı dinledikten sonra hakkı rahmetine kavuştu, huzura erdi. Sağol Merve ablam” ifadelerini kullanırken Boluğur bu yoruma “Ne güzel yardımcı oldum, mirası aldınız inşallah.” şeklinde yanıt verdi.



Etiketler: