Merve Boluğur Sevgilisi Burak Dayı İle Ayrıldı Mı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son zamanlarda adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Merve Boluğur'un, internette tanıştığı sevgilisi Burak Dayı ile ayrıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son zamanlarda adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Merve Boluğur'un, internette tanıştığı sevgilisi Burak Dayı ile ayrıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Boluğur'un, internette tanıştığı sevgilisi Burak Dayı ile ayrıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Oyuncu Merve Boluğur, sevgilisi Burak Dayı’nın baş harfini taşıyan aşk kolyesini çıkardı. Bunun üzerine Burak Dayı’nın Instagram hesabını da kapaması, ayrılık iddialarını gündeme getirdi. Sevgilisiyle tatil yaptığı Çeşme'den İstanbul'a gelen güzel oyuncu, önceki gün yeniden Alaçatı'nın yolunu tuttu. Ancak Merve Boluğur, bu kez annesiyleydi.

 

Burak Dayı'nın Merve Boluğur'a iltifatlar yağdırdığı Instagram hesabını da kapatması "Merve'nin büyük aşkı bitti mi?" dedirtti. Haftalardır sevgilisiyle Çeşme'de tatilde olan Merve Boluğur, boynundaki M ve B baş harflerinden oluşan kolyesini de çıkartmıyordu. Oyuncunun son paylaşımında ise aşk kolyesi yoktu...