Merve Boluğur Sorulara Kızdı! Alanımı Kapatmayın!

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, magazin muhabirlerinin sorularına kızdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, magazin muhabirlerinin sorularına kızdı. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, magazin muhabirlerinin sorularına kızdı.

 

Beni tek başıma bırakın, alanımı kapatmayın

 

Maske takmadığı için daha önce iki kez 900 TL para cezası ödediği ortaya çıkan oyuncu Merve Boluğur, yine bildiğini okuyor. Pandemi döneminde defalarca maskesiz olarak objektiflere yansıyan Merve Boluğur, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Tek başına yürüyen 33 yaşındaki oyuncunun, bu kez maskesiyle sokağa çıktığı ancak maskeyi doğru şekilde takmadığı görüldü. Boluğur'un, yüzünü tamamen kapatması gereken maskeyi bunun altına kadar indirip bu şekilde gezintiye çıkması dikkat çekti. Fotoğrafının çekilmesi ile tepki gösteren ünlü oyuncu, basın mensuplarının soruları üzerine sinirlendi. Merve Boluğur, "Beni tek başıma bırakın, alanımı kapatmayın" dedikten sonra hızlı adımlarla gözden kayboldu.

 

Merve Bolugur maske