Merve Boluğur'un Akşama Hazırlık Dediği Jartiyerli Paylaşımı Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı ilginç paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Boluğur Instagram sayfasından yaptığı jartiyerli paylaşımıyla olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı ilginç paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Boluğur Instagram sayfasından yaptığı jartiyerli paylaşımıyla olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Boluğur Instagram sayfasından yaptığı jartiyerli paylaşımıyla olay oldu. 

 

Dikkat çekici paylaşımlarla gündemden düşmeyen Merve Boluğur yeni bir aşka yelken açtı. İşletmeci Erkan Şen ile sevgili olduklarını açıklayan Boluğur, "Akşama hazırlık" dedi jartiyerli pozunu paylaştı. Son günlerde paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla olay olan Merve Boluğur yeni bir aşka yelken açtı. Son günlerde paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla olay olan Merve Boluğur yeni bir aşka yelken açtı. Yılbaşı hazırlıklarına başlayan ünlü oyuncu sosyal medyayı aktif kullanıyor. Bunun yanı sıra Youtube kanalında tuhaf açıklamalar da yaparak dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni sevgilisiyle dün görüntülenen Boluğur  "Şöyle söyleyelim; birbirimizi tanıyoruz. Güzel bir diyaloğumuz var. Şu an çok mutluyuz" dedi. Yılbaşı partisi için yaptığı kıyafet seçimi ise yürek hoplattı. Boluğur siyah mini elbisesi ve jartiyeriyle "Akşama hazırlık" pozu verdi.

 

İşte o paylaşım;

 

merve bolugur un jartiyerli paylasimi olay oldu 1

 

 

merve bolugur un jartiyerli paylasimi olay oldu 2