Merve Boluğur'un Botoks Yanıtı Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve verdiği cesur pozlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçisinin botoks sorusuna verdiği yanıt ile olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve verdiği cesur pozlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçisinin botoks sorusuna verdiği yanıt ile olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçisinin botoks sorusuna verdiği yanıt ile olay oldu. 

 

Herkes benzer surat!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve verdiği cesur pozlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçisinin botoks sorusuna verdiği yanıt ile olay oldu. Merve Boluğur takipçisinin "Botoks var mı tatlım?" sorusuna "Yok. Herkes benzer surat. Bence kadını güzel yapan olduğu gibi olması" yanıtını verdi. 

 

İşte o paylaşım;

 

merve bolugur dan olay botoks yaniti



Etiketler: