Merve Özbey'den Kızı Elif Özüm Paylaşımı! Ben Bu Hayatta Bir Şey Diledim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Özbey, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kızı Elif Özüm ve eşinin olduğu kareyi takipçilerinin beğenisine sunarken, duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Özbey, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kızı Elif Özüm ve eşinin olduğu kareyi takipçilerinin beğenisine sunarken, duygusal satırlar kaleme aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Özbey, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kızı Elif Özüm ve eşinin olduğu kareyi takipçilerinin beğenisine sunarken, duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Ben hayatta bir şey diledim.

 

Merve Özbey, eşi Kenan Koçak ve kızları Elif Özüm'ün bu karesini sosyal medya hesabından şu not ile paylaştı: Ben hayatta bir şey diledim. Huzurlu bir yuva, bereketli bir ev, sağlıklı bir aile! Size her baktığımda binlerce kere şükür ediyorum, ne yapmış olabilirim de Allah bana böyle güzel bir tablo nasip etti, sizi çok seviyorum en değeli emanetlerim, iyi ki varsınız.

 

merve ozbey den elif ozgum ile ilgili duygusal paylasim