Merve Özbey Hastaneden Taburcu Oldu! Evladımıza Kavuştuk!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Merve Özbey, önceki gün ikinci doğumunu gerçekleştirirken hastaneden taburcu oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Merve Özbey, önceki gün ikinci doğumunu gerçekleştirirken hastaneden taburcu oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Merve Özbey, önceki gün ikinci doğumunu gerçekleştirirken hastaneden taburcu oldu. 

 

Geçtiğimiz cuma günü ikinci çocuklarını kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşayan Merve Özbey, hastaneden önceki gün taburcu oldu. Çıkışta eşi Kenan Koçak ile birlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, "Çok şükür sağlıkla kucağımıza aldık. Şimdi de diğer evladımıza kavuşmanın heyecanı ve mutluluğuyla evimize gidiyoruz" dedi. 2020'de Kenan Koçak ile evlenen Merve Özbey, kızı Elif Özüm'ü 2021'in Şubat ayında kucağına almıştı. Cuma günü de Emir adını verdikleri oğullarına kavuşan çift, ikinci kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı.

 

"HEYECANLI VE MUTLUYUZ"

 

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Merve Özbey, önceki gün hastaneden taburcu oldu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çiftten 34 yaşındaki şarkıcı, "Çok şükür sağlıkla kucağımıza aldık. Şimdi de diğer evladımıza kavuşmanın heyecanı ve mutluluğuyla evimize gidiyoruz" ifadelerini kullandı. Koçak ise mutluluğunu "Ben de çok mutluyum. İnşallah sağlıklı, huzurlu, vatana millete hayırlı bir birey olur" sözleriyle dile getirdi.

 

"KOLAYCA BAĞ KURACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM"

 

Merve Özbey, muhabirlerin "Elif, kardeşini gördü mü?" sorusuna "Tabii ki gördü. İçerideki balonlar ve ışıklar daha çok ilgisini çekti 'Anne! Emir! Bebek!' deyip, balonlarla oynamaya başladı. Aralarında büyük bir yaş farkı olmadığı için, kolayca bağ kuracaklarını düşünüyorum. Evde göreceğiz" yanıtını verdi.

 

"ÖNCE SAĞLIK"

 

İkinci çocuğunun ismini eşi Kenan Koçak'ın koyduğunu belirten Özbey, "Oğlunuz kime benziyor?" sorusunu ise "Herkes babaya benzetti. Elif de ilk doğduğunda babasına benziyordu, sonra bana benzemeye başladı. Kime benzediği önemli değil, yeter ki sağlıklı olsun" diyerek cevapladı.



Etiketler: