Merve Özkaynak Kore'de Kozmetik Alışverişi Yaptı!

Youtube'da yayınladığı güzellik videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Merve Özkaynak, yayınladığı videosunda Kore'de kozmetik alışverişi yaptı. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Merve Özkaynak, yayınladığı videosunda Kore'de kozmetik alışverişi yaptı. Son dönemde yayınladığı güzellik videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtuber Merve Özkaynak, yayınladığı videosunda Kore'de kozmetik alışverişi yaptı.

 

Kozmetik denildiği zaman akla ilk gelen ülkelerden olan Kore’de en ünlü olan iki mağazayı gezen ünlü Youtuber, ilk olarak Nature Republic mağazası ile başladı. Kendi markası olan jel kıvamındaki kremlerine bayıldı. Domatesli, avokadolu, güllü, salatalıklı gibi bir çok çeşidi bulunan kağıt maskeler ve fiyatı hayli uygun olan fırçalarda vardı. Mağazadan ayrılırken birçok ürünü hediye etmeleri de kendisini çok mutlu etti. Mutlaka gidilmesi gerektiğini düşündüğü bir diğer mağaza ise Tony Molly idi. İndirimin son gününe denk geldiği için bu fırsatı bolca değerlendiren ünlü Youtuber en sevdiği markalardan olan  Moschino'nun neredeyse tüm koleksiyonundan aldı. Kasa da youtuber olduğunu öğrendiklerinde bir çok ürünü hediye ettiler ve tabi ki büyük bir sevinçle kabul etti.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.