Merve Özkaynak Selin Ciğerci'nin Makyaj Ürünlerini Denedi!

Youtube'da yayınladığı güzellik ve makyaj videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Merve Özkaynak, yayınladığı videosunda şu sıralar çıkarttığı güzellik ürünleriyle gündemde olan şarkıcı Selin Ciğerci'nin güzellik ürünlerini inceledi. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik ve makyaj videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Merve Özkaynak, yayınladığı videosunda şu sıralar çıkarttığı güzellik ürünleriyle gündemde olan şarkıcı Selin Ciğerci'nin güzellik ürünlerini inceledi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Merve Özkaynak, yayınladığı videosunda şu sıralar çıkarttığı güzellik ürünleriyle gündemde olan şarkıcı Selin Ciğerci'nin güzellik ürünlerini inceledi.

 

Yayınladığı videosunda Selin Ciğerci'nin far paketlerinden, rujlarına hatta şu olaylı Bengal maskarasına kadar her ürünü deneyen Özkaynak ürünlerle ilgili değerlendirmelerini takipçileriyle paylaştı. Selin Ciğerci'nin güzellik ürünlerinin ambalajlanmasıiçin "Öncelikle ambalajlanması özensiz, ve ilk kez açılan bir üründe birinin elleri bu üründen geçmiş. Bu kesinlikle ilk izlenimde hoş gelmiyor." ifadelerini kullanırken uyguladığı All Eyes on Us far paleti ve Can't Take My Eyes Off You far paleti için ise "Can't Take My Eyes Off You far paletinin renklerini çok beğenmedim bana sorarsanız All Eyes On Us'un renkleri daha güzel. Can't Take My Eyes Of You'da bulunan renkler bence bu dönemde çok gerekli değil." ifadelerini kullanan Özkaynak, sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o video;