Merve Taşkın Babam 2 Yaşındayken Öldürüldü Dedi! Hakkında Merak Edilenleri Anlattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Youtube kanalından ilk videosunu yayınlarken babasının öldürülmesinden, şikayet üzerine jandarmalık olmasına hakkında merak edilen bir çok soruya tüm içtenliğiyle yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Youtube kanalından ilk videosunu yayınlarken babasının öldürülmesinden, şikayet üzerine jandarmalık olmasına hakkında merak edilen herşeyi tüm samimiyetiyle yanıtladı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Youtube kanalından ilk videosunu yayınlarken, hakkında merak edilen birçok soruya yanıt verdi. 

 

Youtuba kanalından yayınladığı ilk videosunda Merve Taşkın kimdir? sorusuna tüm detaylarıyla yanıt veren ünlü sosyal medya fenomeni 22 yaşında olduğunu ve Antalya doğumlu olduğunu belirtti. Kova burcu olduğunu, yükseleninin ikizler olduğundan bahseden ünlü sosyal medya fenomeni ayrıca Nazilli'li olmadığını tüm ailesinin Antalya'da olduğunu ve kendisinin de Antalyalı olduğunu söyledi. 

 

Yayınladığı videosunda babasının öldürülmesinden, şikayetlerden dolayı jandarmalık olmasından da bahseden ünlü sosyal medya fenomeni içeriğiyle kısa sürede binlerce kez izlenerek takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Merve Taşkın'ın yayınladığı ilk videodan önemli satırbaşları; 

 

Sosyal medyada ilk yükselişin nasıl oldu? 

 

Ben aslında tek bir şey yaptım ve fenomen oldum değil büyüklü küçüklü şeylerle sosyal medyada yükseldim. !7-18 yaşından beri sosyal medyada varım ilk zamanlarda 10 bin filan takipçim vardı YouLove'da canlı yayın yapıyordum ama aslında benim sosyal medyada yükselmemi sağlayan asıl şey Twitter'dı çünkü ben ne yapsam Twitter'a koyuyordum. İlk konuşulmaya başlanan olay BEşiktaş Porto maçıydı sanırım. Ben maç öncesi Twitter'dan Beşiktaş 3-0 kazanırsa göğsüme Beşiktaş yazıcam diye tweet atmıştım ki hiç inanmamıştım ama nasıl oldu bilmiyorum Beşiktaş tam da dediğim gibi 3-0 yendi sanırım ondan sonra insanların istediklerini yapıp bunu yaptım. Yapınca ilk kez haberlere çıktım ondan sonra öyle öyle gitti. 

 

Ailen sosyal medya paylaşımlarına tepki gösteriyor mu? 

 

Ailem sosyal medya paylaşımlarına tepki göstermiyor. Şimdi göstermiyor. Daha önceden hatta daha da öncelerine gidersek ailem benim Facebook sayfası bile açmama karşıydı. Kısıtlayıcı bir ailem vardı benim akşamları dışarı çıkamıyordum. Gece dışarı çıkmam imkansız, sosyal medya imkansız gündüz sadece belli bir zaman aralığım var o zaman aralığında dışarı çıkabiliyordum. Bunların sebebi bu arada benim üvey babam var. Üvey babamdan dolayı ben biraz kısıtlanıyordum. Annem normalde çok karışacak bir tip değil ama babam kısıtladığı için ve ben söz dinlemezsem bu sefer benim yüzümden annem ve babam tartışacaklar o yüzden ikisi birden kısıtlıyordu. Üvey babamın tarzı öyleydi işte herşeye karşı dışarı çıkamazsın, onu yapamazsın filan sonra ben çok özgürlüğüme düşkün olduğum için "Benim dediğim olacak" tarzında bir insan olduğum için çok dinlemiyordum ailemi. 

 

Öz babam öldürüldü! 

 

Annenle nadir de olsa paylaşım yapıyorsun. Öz baban nerede onunla neden paylaşım yapmıyorsun? 

 

Evet arada annemler gelmese de ben onlara gidiyorum ve onunla paylaşım yapıyorum. Üvey babama gelirsek onunla zaten konuşmuyoruz. Öz babama gelirsek, ben iki yaşındayken vefat etti. Niye vefat etti diye sorarsanız, ailevi sorunlar vardı, özel nedenlerden dolayı öldürüldü.  Hiç hatırlamıyorum kendisini zaten iki yaşındayken hatırlamamam normal denebilir, hiç bir şekilde yüzünü filan yok. 

 

Sevgilin var mı? 

 

Sevgilim yok. Kısa süre önce vardı o da tamamen bitti şuan sevgilim yok. 

 

Kıskanç mısın? 

 

Çok fazlasıyla aşırı, çok kıskancım. Böyle ruh hastası denebilecek boyutta kıskacım zaten ilişkilerim hep o yüzden bitiyor denebilir. 

 

Jandarmalık oldum! 

 

Son dönemde bazı fotoğraf ve tweetlerini neden sildin? 

 

Benim o sıra sevgilim vardı herkes ona yordu dediler ki sevgili yaptın, o yüzden fotoğraflarını tweetlerini sildin. Hiç bir alakası yok ilişkiyle. Ben jandarmalık oldum. Allah razı oldun Türk milletinden, takipçilerimden. Beni stalklayanlardan Allah razı olsun çok teşekkür ederim beni şikayet ettiğiniz için gerçekten hiç üşenmeyip beni polise, jandarmaya, vesaire çok teeşkkür ederim gerçekten. Sizin yüzünüzden saatlerce ifade verdim. Birşey de yapmıyorum a... k... sizin ya. İstediğim gibi kullanamıyorum sosyal medyayı. Böyle birşey olabilir mi ya? Sonuç olarak çok şikayet almışım o yüzden silmek zorunda kaldım. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.