Merve Taşkın'dan Alkolik Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda alkolik olduğunu belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda alkolik olduğunu belirtti. Son dönemde Instagram sayfasından yaptığı cesur paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda alkolikle ilgili açıklaması ile gündeme damga vurdu. 

 

En yakın arkadaşı Damla Ekmekçioğlu ile gittiği Japonya'nın Tokyo kentinde gezisine son sürat devam eden ünlü sosyal medya fenomeni, burada kaldığı otelden yayınladığı videosunda "Bugün açık pubtı, gece kulübüydü bulamadık. Bugün kimse dışarı çıkmamıştı insan yoktu. Yarın güzel olur dediler, umarım yarın güzel olur. Yarın açık güzel bir kulüp bulunur deli gibi alkol tüketilir. Çünkü neden hepimiz alkoliğiz, sadece Danla değil ben de alkoliğim tamam belki Damla biraz daha alkolik" açıklaması yaptı. 

 

İşte Merve Taşkın'ın sosyal medyanın gündemine damga vuran o açıklamaları;