Merve Taşkın Fransızların Ağzını Açık Bıraktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, tatil için gittiği Fransa'nın başkenti Paris'te rüzgarın azizliğine uğrayınca olanlar oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, tatil için gittiği Fransa'nın başkenti Paris'te rüzgarın azizliğine uğrayınca olanlar oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, tatil için gittiği Fransa'nın başkenti Paris'te rüzgarın azizliğine uğrayınca olanlar oldu.

 

Instagram sayfasından yayınladığı videosunda karşıdan karşıya geçerken rüzgarın azizliğine uğrayan eteğinin açılmasıyla ortaya çıkan ilginç görüntüler ünlü sosyal medya fenomenini zor durumda bıraktı. Olayın yaşandığı anda orada olan Fransızların ağzı açık kalırken, ünlü sosyal medya fenomeni bu görüntüleriyle sosyal medyada da günün en çok konuşulanlarından oldu. 

 

İşte Merve Taşkın'ın o videosu;