Merve Taşkın Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Merve Taşkın kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Merve Taşkın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Merve Taşkın kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Merve Taşkın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

merve taskin kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Merve Taşkın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? 

 

21.01. 1998 doğumlu Merve Taşkın sık sık Twitter’de TT listesine girmekte, sürekli olarak gündem olmaktadır. Doğum yeri Antalya'dır. Özellikle Beşiktaş Porto arasında oynanan Şampiyonlar ligi karşılaşması sonrasında yaptığı paylaşımlar ile bir anda gündem olmuştur. Karşılaşmayı Beşiktaş’ın kazanması halinde göğsüne Beşiktaş yazdırıp, bunu sosyal medya hesabından paylaşacağının sözünü vermiş, maçın ardından sözünü yerine getirmiştir. Güzelliği, paylaşımları ve dikkat çeken yorumları ile gelecek dönemlerde isminden daha sık söz ettireceği de bir gerçektir.

 

Çok tartışılan pozları ve açıklamaları ile dillerden düşmeyen ve her şekilde konuşulmayı başaran sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, geçtiğimiz sene Instagram hesabından bir paylaşım yaparak "Artık bakire değilim, merakımdan yaptım" demişti. Bu açıklamasıyla da uzun süre adından söz ettiren Merve Taşkın, bu sefer de bir takipçisinin "Bakireliğini gerçekten kaybettin mi?" sorusuna cevap verdi. Taşkın, paylaşımında "Bakireyim. Yani bilimsel olarak bakireyim. İlk ilişkimden sonra kadın doğum uzmanına gitmiştim ve esnek olduğumu ve bunun çok nadir olduğunu, normal doğum yapana kadar bakire kalacağımı söyledi. Ölene kadar bakireyim yani" dedi.