Mesut Akusta Ölümden Döndüğü Anları Canlı Yayında Anlattı!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mesut Akusta katıldığı bir programda ölümden döndüğü anları anlattı. 

 

Posta'da yer alan habere göre; TRT1 ekranlarının yayınlanan Teşkilat isimli dizide Mete karakteriyle bir döneme damga vuran Mesut Akusta katıldığı bir programda bilinmeyen çocukluk hayatıyla ilgili konuştu. 'Kurtlar Vadisi: Pusu', 'Dağ', 'Karagül', 'Ölene Kadar', 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', '7. Koğuştaki Mucize', 'Balil', 'Teşkilat' ve 'Yürek Çıkmazı' gibi yapımlarda rol alan Mesut Akusta, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

22 Şubat 1964 tarihinde Konya'da dünyaya gelen, ilkokul öğrenimini de burada gören oyuncu, "İlkokulu bitirince Afyon'a annemin memleketine taşındık. Babam rahmetli olunca da Afyon'dan Ankara'ya taşındık. Ortaokula Afyon'da başladım" şeklinde konuştu. Okulda hocasının kafasına vurması sonucu ölümden dönen 59 yaşındaki sanatçı, "Okul hayatım olmadı, orta 2'nci sınıftayken beyin kanaması geçirdim; hocamızın kafama yumruk atmasıyla oluşan. İlk komaya okulda giriyorum, hastaneye götürüyorlar, iyi gibiyim sonra geceyarısı yeniden komaya giriyorum" dedi. Beyin cerrahi bölümünde tedavi gören Mesut Akusta, "Doktorlar 'Burada bizim yapabileceğimiz bir şey yok, Ankara'ya götürmeniz lazım' diyor. Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne Beyin Cerrahi Bölümüne götürüyorlar, orada tedavi görüyorum. Futbolu bırakmak zorunda kaldım, hiçbir şey yapamaz hale geldim" açıklamasını yaptı. 1993 yılından itibaren dizi ve filmlerde rol almaya başlayan başarılı oyuncu, "Beynime darbe alamam ömrüm boyunca. Berberde bile traş olurken kafamı kolluyorum, o yıllardan kalan bir şey. Okul dönemim orada bitti. Ankara'ya taşındıktan sonra da pek çok iş yaptım" ifadelerini kullandı.



Etiketler: