Mesut Can Tomay Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Youtube'da ünlü sosyal medya fenomeni Ali Biçim ile birlikte ürettikleri ilginç ve eğlenceli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mesut Can Tomay hakkındaki bilgiler internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Mesut Can Tomay kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Sevgilisi var mıdır? Nasıl ünlü olmuştur? Cevaplar haberimizde... 

 

Youtube'da ünlü sosyal medya fenomeni Ali Biçim ile birlikte ürettikleri ilginç ve eğlenceli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mesut Can Tomay hakkındaki bilgiler internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor ve araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mesut Can Tomay hakkındaki bilgiler internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Mesut Can Tomay kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Sevgilisi var mıdır? Nasıl ünlü olmuştur? Cevaplar haberimizde... 

 

mesut can tomay kimdir

 

Mesut Can Tomay kimdir? 

 

Mesut Can Tomay, 1999 yılının Haziran ayında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Kars'lıdır. 9 yaşına kadar ilköğretim 2. sınıf dahil, Kars'ın Yusufpaşa Mahallesi'nde doğmuş ve büyümüştür.Mesut Can Tomay, 2 Haziran 1999 yılında İstanbul’da doğdu. Katıldığı “Yetenek Sizsiniz” yarışması ile tanınan Tomay, yaptığı taklitlerle yarı finale kadar gelmeyi başardı. Yarışma sonrasında ekranlar yer almaya başlayan Tomay, 2012 yapımı “ Türk’ün Uzayla İmtihanı” dizisinde Tarkan Yıldırım karakterini canlandırdı. Sempatik tavırları, sosyal medyada çektiği videolar ve sergilediği oyunculukla adını duyurmaya başlayan Mesut Can Tomay ayrıca “Kördüğüm”, “Gönül Hırsızları”, “ Yolsuzlar Çetesi”, “İkinci Şans”, “Maide’nin Altın Günü” gibi yapımlarda yer aldı.

 

Sosyal medyanın gülen yüzü olarak bilinen Tomay, diğer sosyal medya platformlarında da hızla yükselen ve başarı merdivenlerini hızla tırmanan isimlerden birisi haline geldi. Sosyal medyanın diğer bir sempatik yüzü olan Ali Biçim ile birlikte eğlenceli içerikler üretip bunu video halinde izleyenlere sunan ikili, Youtube platformunun yıldızlarından oldular. 2 Haziran 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen başarılı sosyal medya fenomeni isim baba tarafında aslen Karslı. İlk defa Acun Ilıcalı’nın yarışma formatı olan Yeteneksizsiniz yarışmasında keşfedilen Tomay, daha sonrasında oyunculuk eğitimleri alarak dizi ve film dünyasına giriş yapmıştır. Kısa zaman içerisinde genç yaşında başarısı ile yükselmeye başlayan sosyal medya fenomeni isim ekranlara ilk defa Türk’ün Uzayla İmtihanı sinema filmi ile merhaba demiştir. Youtube platformunda ürettikleri içerikler ile kısa zaman içerisinde sevilen ve yükselen ikili sempatik ve eğlenceli halleri ile de oldukça beğenildiler.

 

Sosyal medya dünyasının başarılı isimlerinden olan Mesut Can Tomay diğer platformlarda da hızla yükselmeye devam ediyor. Özellikle YouTube platformunda ürettiği içerikler ile oldukça beğenilen Tomay, Ali Biçim ile birlikte Youtube platformunun sevilerek takip edilen isimlerinden birisi haline geldiler. Sosyal medya fenomeni isimin takipçilerinin en merak ettiği konuların başında ise yaşı yer aldı. 2 Haziran 1999 tarihinde dünyaya gelen başarılı fenomen isim 21 yaşında.

 

Yaşamına İstanbul’da devam ettiğini bildiğimiz fenomenin takipçilerinin en merak ettiği bir diğer konu ise fenomen isimin nereli olduğu oldu. Bizler siz değerli okurlarımız için araştırdık ve bulduk. İstanbul’da yaşamını sürdüren fenomen isim baba tarafından Karslı. 2 Haziran 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen başarılı sosyal medya fenomeni isimin takipçilerinin en merak ettiği konular arasında fenomen isimin burcu yer aldı. Bizler sizin için araştırdık ve bulduk. 2 Haziran 1999 tarihinde dünyaya gelen başarılı sosyal medya fenomeni isim aynı zamanda bir İkizler burcu erkeği. Başarısı ile büyüleyen sosyal medya fenomeni oyuncu, düzgün fiziği ile de akıllarda soru işareti bıraktı. Bir çok gencin idolü aline gelen Tomay’ın boyu ve kilosu merak konusu oldu. Bizler sizin için araştırdık ve bulduk. 1.75 cm uzunluğunda olan başarılı sosyal medya fenomeni isim, 105 kg ağırlığında. Net bilgiler olmamak ile birlikte gelirinin günlük 1000 ila 2000 arasında olduğu haberi gündeme bomba gibi düştü. Türk lirası cinsinden ise yıllık en az 360 bin kazandığı öngörülüyor.