Metehan Parıltı Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Metehan Parıltı kimdir? Show TV'de yayınlanacak Oğlum dizisiyle geniş kitlelere ismini duyuran oyuncu Metehan Parıltı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Metehan Parıltı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Metehan Parıltı kimdir? Show TV'de yayınlanacak Oğlum dizisiyle geniş kitlelere ismini duyuran oyuncu Metehan Parıltı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran oyuncu Metehan Parıltı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Metehan Parıltı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

metehan parilti kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Metehan Parıltı kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

 

Metehan Parıltı kimdir? Metehan Parıltı, 27 Kasım 2010 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğretim öğrencisi olan Metehan Parıltı’nın ilk oyunculuk deneyimi Star TV ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisi ile oldu. Dizide başrol karakteri olan Kuzgun’un çocukluğunu canlandırmakta olan Metehan Parıltı Yay burcudur.