Metin Şentürk'ten Ceren Özdemir Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Metin Şentürk, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında dün gece Ordu'da bıçaklanarak öldürülülen Ceren Özdemir ile ilgili önemli yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Metin Şentürk, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında dün gece Ordu'da bıçaklanarak öldürülülen Ceren Özdemir ile ilgili önemli yorumlarda bulundu. Son dönemde "Seksenler" dizisindeki performansı ve sosyal medyada yaptığı çıkışlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Metin Şentürk, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında cinayete kurban giden balerin öğrencisi Ceren Özdemir ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında Ceren Özdemir için "Gündemde kadın ismi görünce tıklamaya korkar oldum. Ama dedim ki bu kez bir yavrumuz bir şey başarmıştır, hayata dair bir planını gerçekleştirmiştir diye kendimi avuttum. Yok olmadı yine kaybettik. Nurlar içinde yat güzel kızım... " ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımı ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte Metin Şentürk'ün o paylaşımı;