Metin Şentürk'ten İlginç Açıklama! Görmek İstemiyorum!

Sosyal medyada yaptığı ilginç açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Metin Şentürk, körlüğüyle ilgili konuşurken gelişen teknoloji sayesinde görebileceğini fakat görmek istemediğini belirtti

 

Sosyal medyada yaptığı ilginç açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Metin Şentürk, körlüğüyle ilgili konuşurken gelişen teknoloji sayesinde görebileceğini fakat görmek istemediğini belirtti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Metin Şentürk, körlüğüyle ilgili konuşurken gelişen teknoloji sayesinde görebileceğini fakat görmek istemediğini belirtti. 

 

İlerleyen teknoloji sayesinde yeniden görme yetisine sahip olmak istemediğini söyledi. Bebeklik döneminde geçirdiği bir kaza sonucu görme yetisini kaybeden Metin Şentürk, “Kök hücre tedavisi sayesinde 10 sene sonra görmeyen duymayan insan kalmayacak. Ben görsem görürüm ama görmek istemiyorum” diye konuştu. İlerleyen teknoloji sayesinde yeniden görme yetisine sahip olmak istemediğini söyleyen ünlü sanatçı, ”Bunca yıl sonra mavi-yeşil nasıl merak etmiyorum. Takdir-i İlahi’nin böyle olduğunu düşünüyorum. Görmek için çip ve kamera takıp Robocop gibi dolaşmak istemiyorum.” açıklamasında bulundu.

 

metin senturk yeniden gormek istemedigini soyledi