Metin Yıldız Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Metin Yıldız kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Metin Yıldız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Peki Metin Yıldız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

Metin Yıldız kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Metin Yıldız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Metin Yıldız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Peki Metin Yıldız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

metin yildiz kimdir nerelidir evli mi

 

Metin Yıldız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? 

 

Metin Yıldız kimdir? Metin Yıldız (d. 20 Ağustos 1974, İstanbul), Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Aslen Fatsa, Orduludur. Memur bir ailenin ortanca çocuğudur. Metin Yıldız, 20 Ağustos 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Ordu Fatsa'lıdır. Memur bir ailenin ortanca çocuğu olan Yıldız, lise mezunudur. 1996 yılında profesyonel tiyatro hayatına başladı. Birçok tiyatro oyunu ve dizide rol aldıktan sonra 2003 yılına “Vizontele Tuuba” ile birlikte BKM serüveni başladı. Halen BKM Mutfak'ta oyunculuk ve yazarlık yapmaktadır. 2008 yılında Elvan Yıldız ile evlenmiştir. Çiftin evliliklerinden Berfin Su ve Şimal adlarında iki çocuğu dünyaya gelmiştir. Yıldız çifti, 2013 yılında boşanmıştır. Ruhsar, Bir Demet Tiyatro, Sır Kapısı, Dondurmam Gaymak, Deli Yürek, Sınıf, Vizontele Tuuba, Kalp Gözü, Selena, Kutsal Damacana, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat, Çok Filim Hareketler Bunlar, Yangın Var, Alemin Kıralı, Olum Bak Git, Salih Kuşu, Sağ Salim 2, Kadim Dostum, Mucize , Aşk Yeniden, Benim Adım Osssman, Mucize 2: Aşk gibi yapımlarda rol alan Metin Yıldız son olarak, Mucize 2 Aşk adlı sinema filminde Nevzat karakterine hayat vermişti. Metin Yıldız, 1.76 metre boyunda, 65 kilo ve Aslan burcudur. Metin Yıldız uzun zamandır aşk yaşadığı oyuncu Ceylan Yılmaz ile evlenmiştir.