MHP Lideri Devlet Bahçeli'den HÜDA PAR Açıklaması! Hizbullah İle Berrak Bir İlişki Yok!

MHP Lideri Devlet Bahçeli yaptığı yazılı açıklamada HÜDA PAR ile Hizbullah arasında berrak bir ilişkinin olmadığını dile getirirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli yaptığı yazılı açıklamada HÜDA PAR ile Hizbullah arasında berrak bir ilişkinin olmadığını dile getirirken çarpıcı ifadeler kullandı. MHP Lideri Devlet Bahçeli yaptığı yazılı açıklamada HÜDA PAR ile Hizbullah arasında berrak bir ilişkinin olmadığını dile getirirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

NTV'nin aktardığı habere göre; MHP lideri Bahçeli, Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayan HÜDA PAR'ın terör örgütü Hizbullah ile ilişkisi olduğu iddiası için "Aralarında berrak bir ilişkiye, bu çerçevede ikna ve tevsik edici bir bilgiye bu zamana kadar tesadüf edilmemiştir." ifadesini kullandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Zillet ittifakının HDP-PKK-FETÖ'yle kurduğu kesinleşmiş hain koalisyonu örtbas etmek için Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) kanalından kara kampanya imal edenler utanmasını kaybetmiş yalancılar ve siyasi sapkınlardır." ifadelerini kullandı.

 

Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, ülkeyi mandacıların kontrolüne mahkum etmek amacıyla müstemlekeci bir komplonun günbegün derinlik ve etkinlik kazandığını belirtti. Bu doğrultuda, "milli varlığın dışarıdan kuşatılmasına, içeriden çökertilmesine ortam hazırlayan çok aktörlü bir saldırı mekaniğinin uzun zamandır terakki ve tedavül halinde olduğunu" ifade eden Bahçeli, şunları kaydetti:

 

"Nitekim biteviye devam eden ağır tacizlerin cesamet ve cüreti sürekli mesafe almaktadır. 100 yıllık Cumhuriyetimizi değiştirip devirme planı yapan ve bunu da pervasızca açıklayan bölücülüğün ve terörün siyasi ayağı HDP, resmi nikahının zillet ittifakıyla kıyılmasına sonunda evet demiştir. Irak ve Suriye'nin kuzeyinde son günlerde yaşanan, 15 Mart 2023 tarihinde Duhok'ta iki PKK helikopterinin düşmesiyle iyice gün yüzüne çıkan birbiriyle iç içe geçmiş karmaşık olay ve temas zincirinin HDP'nin kararında müessir bir rol oynadığı kuvvetli bir ihtimal olarak karşımızdadır. Görünen odur ki PKK-YPG-PYD'yi himaye eden mahut ve malum ülkeler zillet ittifakına siyasi kan nakliyle meşguldür.

 

"HER TÜRLÜ YOLU MÜBAH KABUL ETTİKLERİ ORTADA”

 

Doğal felaketlerin gölgesinde yapılacak 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerini bir intikam vetiresine, bir rövanş vesilesine, bir öç alma veçhesine dönüştürmek için pozisyon alan muhalefet partilerinin maalesef her yolu mübah kabul ettikleri ayan beyan ortadadır. Yeminli Türkiye düşmanları irtibat ve işbirliği yelpazesini, milli ve manevi varlığımıza tehdit saçan ölçüde genişletmenin arayış ve arzusuna artan ölçüde heveslenmektedir. Küresel emperyalizm, nihai aşamada 7+2 formatında teşekkül eden zillet ittifakını avucuna alarak baskı, dayatma ve şantaj vasıtalarıyla Türkiye'nin milli birlik ve güvenliğini, toplumsal huzur ve dayanışma ahlakını tahrip etmenin gayesindedir."