Midyeci Ahmet Çiçek Kimdir? Nerelidir? Neden Gündemde? Evli Mi?

Midyeci Ahmet Çiçek kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve eşinin iddialarıyla gündemde olan ünlü iş insanı Midyeci Ahmet Çiçek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ahmet Çiçek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Neden gündemde? Ne iş yapıyor? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Midyeci Ahmet Çiçek kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve eşinin iddialarıyla gündemde olan ünlü iş insanı Midyeci Ahmet Çiçek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ahmet Çiçek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Neden gündemde? Ne iş yapıyor? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

midyeci ahmet cicek kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ahmet Çiçek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? 

 

Midyeci Ahmet Çiçek kimdir? Seyyar tezgâhta satış yaparken işi büyütüp 25 dükkanlık Midyeci Ahmet zincirini kuran Ahmet Çiçek boşandı. Türkiye’nin farklı noktalarında şubeleri olan Midyeci Ahmet, nafaka olarak Beşiktaş’taki merkez şubesini nafaka olarak eşi ve iki çocuğuna bıraktı. İkili sosyal medya hesaplarından yaptığı göndermelerle gündeme geldi. Peki, Midyeci Ahmet Çiçek kimdir? Ahmet Çiçek midye ve kokoreç dünyasının bir numaralı ismi olarak iş hayatını sürdürmektedir. Aslen Mardin’li bir ailenin evladı olarak dünyaya geldi. Henüz 5-6 yaşlarındayken kendi okulunun önünde midye satmaya başladı. 15 yaşlarındayken midye satarken birçok ünlüyle tanıştı, müşterilerinden oluşan geniş bir arkadaş çevresine sahip oldu. İlk dükkanını Beşiktaş’ta eşinin ve bir midye çiftliğinin de desteğiyle hayalindeki dükkanı açtı. Midyelerini Yunanistan’dan satın alan Midyeci Ahmet’in Bakü, Mannheim, Köln ve Berlin’de de şubeleri açılacak. Türkiye’de şube sayısı ise 30’a ulaştı.