Mihre Mutlu Gönlünü Sosyetik İsme Kaptırdı İddiası! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

İbrahim Çelikkol'dan boşanan Mihre Mutlu'nun gönlünü Hakan Sabancı'nın çocukluk arkadaşı Emre Erdoğan’a kaptırdığı ve ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. 

 

İbrahim Çelikkol'dan boşanan Mihre Mutlu'nun gönlünü Hakan Sabancı'nın çocukluk arkadaşı Emre Erdoğan’a kaptırdığı ve ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. İbrahim Çelikkol'dan boşanan Mihre Mutlu'nun gönlünü Hakan Sabancı'nın çocukluk arkadaşı Emre Erdoğan’a kaptırdığı ve ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. 

 

Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ bugün yayınlanan köşesinde konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi: 

 

2017 yılında evlendiği İbrahim Çelikkol’dan 2022’de boşanan mimar Mihre Mutlu, gönlünü sosyetik isim Emre Erdoğan’a kaptırmış! Erdoğan, Hakan Sabancı’nın da çocukluk arkadaşı. Mihre Mutlu da, Sabancı’nın yeni sevgilisi Hande Erçel’in deyim yerindeyse ‘kanka’sıymış! Kim, kimi kiminle tanıştırdı, onu öğrenemedim! Ama aldığım bilgilere göre dörtlü Danimarka’ya birlikte giderek, Andrea Bocelli konserini izlemiş. Mihre Mutlu-Emre Erdoğan çifti, ardından soluğu Barselona’da almış. Sosyal medya hesaplarında ayrı ayrı fotoğraflar paylaşsalar da aynı yerde birlikte oldukları çok açık!