Mika Raun Can Ses Teli Operasyonu Mu Geçirdi? Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Mika Raun Can'ın ses teli operasyonu geçirdiği iddiası sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Mika Raun Can'ın ses teli operasyonu geçirdiği iddiası sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Mika Raun Can'ın ses teli operasyonu geçirdiği iddiası sosyal medyada gündem oldu. 

 

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan fenomen Mika Raun Can'ın cinsiyet değiştirme operasyonunun ardından ses teli operasyonu geçirdiği iddia edildi. Raun'un yayınladığı videodaki sesi ise takipçilerini ikiye böldü. Yaptığı paylaşımlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan fenomen Mika Raun Can, geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek kadın oldu. Bakım ve estetikleri için ayda 50 bin TL harcadığını söyleyen fenomen, son olarak ses teli operasyonu yaptırdığı iddia edildi.

 

mika raun can ses teli operasyonu mu gecirdi sosyal medyada gundem oldu

 

"BU HAYATTA HER ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİYORSUNUZ”

 

Instagram hesabından bir video yayınlayarak "Bu hayatta gerçekten her şeyin bir çözümü var. Her şeyi değiştirebiliyorsunuz, her şeyi" diyen Mika Raun Can'ın sesi dikkat çekti. Raun'un ses teli operasyonu yaptırdığını iddia eden takipçilerinin bir kısmı "Eski sesinden daha iyi olmuş" derken bir kısmı da tepki gösterdi.