Mika Raun Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Mika Raun kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mika Raun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Mika Raun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Mika Raun kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mika Raun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mika Raun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Mika Raun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

mika raun kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Mika Raun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Mika Raun kimdir? Mika Can Raun olarak bilinen Mika Can, 9 Temmuz 2001 Büyükada'da dünyaya geldi. Üç kardeş olan Mika Can Raun'un annesi Şanlıurfalı. Babası ise Rum asıllı Büyükadalıdır. Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı bölümünde üçüncü sınıf öğrencisidir. Mika Can Raun olarak bilinen Mika Can, 9 Temmuz 2001 Büyükadada yılında dünyaya geldi. Üç kardeş olan Mika Can Raun aslen Şanlıurfalı. Bir süre Marmara Üniversitesi'nde senaryo yazarlığı eğitimi görüyor, aynı zamanda şiir yazıyor. İlkokulda şiir yazmaya başlayan Mika Can Raun, şiirlerinin patentini alıyor. Mika 15 yaşından beri çalışarak kendi parasını kazanmış, ailesinden herhangi bir maddi yardım almamış. İlk olarak turistlerin ilgi gösterdiği bir mağazada çalışmayı başlamış ve bu sayede İngilizcesini geliştirmişti. Beşiktaş’ta yaşadıktan sonra Büyükada'ya dönen Mika Can Raun, kendisi hakkında yapılan yorumları dikkate almadığını dile getirdi



Etiketler: