Miley Cyrus'dan Tana Mongeau'ya Sevgililer Günü Sürprizi!

Ünlü Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus yine bir çılgınlık yaptı. Ünlü şarkıcı, Youtuber Tana Mongeau'ya çiçek yolladı, sosyal medya yıkıldı. 

Youtube'da yayınladığı seksi videolarla ünlenen, genç yaşta seksiliğin sınırlarını zorladığı için, bazı kesimlerden tepki çeken Tana Mongeau'ya Sevgililer Günü süprizi yapan Miley Cyrus, ünlü Youtuber'a bir buket çiçek yolladı.

Yolladığı buket çiçek üstüne "Miley, Tana'nın tweetlerine cevap vermediği zaman Tana'nın kalbini başka hiçbir şey böyle kıramaz. Kızım seni kaptım. Sevgililer Günü'n kutlu olsun" yazan ünlü Amerikalı şarkıcı Miley Cyrus, büyük sürpriz yaptı. 

Bu çiçeği sosyal medya sayfasında paylaşan Tana Mongeau, Instagram'dan yaptığı paylaşıma "İdolünüz size Sevgililer Günü'nde bir buket çiçek yollarsa.. Ne diyeceğimi bilemiyorum, seni seviyorum" yazan Tana Mongeau bu paylaşımıyla büyük ilgi topladı. 

Kısa sürede sosyal medyayı sallayan bu gelişme, ikiliye ilginin çığ gibi büyümesine neden oldu. Bir takipçisi Tana Mongeau'nun yaptığı bu paylaşıma, "Bu nasıl bir fantazi böyle. Aklımı kaybediyorum sanırım" yazarak şaşkınlığını gösterdi. 

Not: Fotoğraf Tana Mongeau'nun Instagram sayfasından alınmıştır.