Miray Daner İle Oğulcan Engin Çifti Evleniyor Mu? İşte O İddia!

Miray Daner ile Oğulcan Engin çifti evleniyor mu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Miray Daner ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in evlenecekleri iddia edildi. Peki Miray Daner ile Oğulcan Engin çifti evleniyor mu? Cevaplar haberimizde..

 

Miray Daner ile Oğulcan Engin çifti evleniyor mu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Miray Daner ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in evlenecekleri iddia edildi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Miray Daner ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in evlenecekleri iddia edildi. Peki Miray Daner ile Oğulcan Engin çifti evleniyor mu? Cevaplar haberimizde..

 

Evleniyorlar mı? 

 

Ünlü çift, Miray Daner ile Oğulcan Engin yaklaşık üç ay önce Bebek Hotel'den çıkarken ilk kez el ele objektiflere takılmıştı. Güzel oyuncu, "İlişkiniz nasıl gidiyor?" sorusuna, "Güzel gidiyor" yanıtını vermişti. İlişkilerini gözlerden uzak tutmaya çalışan ikili, bu yaşananların ardından kural bozmuştu. Bir mekanda birlikte vakit geçiren aşıklar, objektiflere poz vermişti. Daner, sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafı 1,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından gözler önüne sermişti. Aşkları doludizgin devam eden Oğulcan Engin-Miray Daner çifti, 2022 yılını da birlikte karşılamıştı. Yılbaşı gecesini Engin'in ailesiyle birlikte geçiren çiftten ünlü işletmeci, sevgilisiyle çekilen fotoğrafını ilk kez Instagram hesabından paylaşmıştı. Daha sonra Oğulcan Engin, 23 yaşına basan sevgilisinin doğum gününü Instagram hesabından flu bir fotoğrafa düştüğü "İyi ki doğdun bebek" notu ile kutlamıştı. Genç aşıklar Oğulcan Engin ile Miray Daner cephesinden son olarak flaş bir haber geldi. Sevgililer dün baş başa mutluluk dolu bir kareyi sosyal medyada paylaştı. Posta'nın haberine göre; Miray, Oğulcan'dan evlilik teklifi aldı. İddiaya göre çift yazın nikah masasına oturacak. 

 

miray daner ogulcan engin cifti evleniyor mu