Miray Daner İle Oğulcan Engin'in Aile Buluşması! Alaçatı'da Keyifli Dakikalar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Miray Daner, önceki gün bayram tatili için Çeşme'nin Alaçatı beldesinde sevgilisi Oğulcan Engin ve Engin'in ailesiyle bir araya geldi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Miray Daner, önceki gün bayram tatili için Çeşme'nin Alaçatı beldesinde sevgilisi Oğulcan Engin ve Engin'in ailesiyle bir araya geldi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Miray Daner, önceki gün bayram tatili için Çeşme'nin Alaçatı beldesinde sevgilisi Oğulcan Engin ve Engin'in ailesiyle bir araya geldi.  

 

Alaçatı'da keyifli dakikalar!

 

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; Sinan Engin bayramı ailesiyle Alaçatı’da geçirdi. Aile önceki gün kahvaltıda görüntülendi. Sinan Engin mekan çıkışı objektiflere eşi Ayşe Engin, kızı Elif, oğlu Oğulcan Engin, onun kız arkadaşı Miray Daner ve işletmeci Mustafa Aksakallı ile poz verdi. Miray Daner’le 2 günlüğüne Alaçatı’ya geldiklerini söyleyen Oğulcan Engin, daha sonra sevgilisiyle beraber İstanbul’a döndü.