Moda Tutkusu Yasemin Öğün Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Moda Tutkusu Yasemin Öğün kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Yasemin Öğün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Peki Yasemin Öğün kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Moda Tutkusu Yasemin Öğün kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Yasemin Öğün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Yasemin Öğün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Peki Yasemin Öğün kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

moda tutkusu yasemin ogun kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Yasemin Öğün kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Yasemin Öğün kimdir? Türkiye'nin ilk moda bloggerlarından ve influencer'larından Yasemin Öğün, zamansız tarzıyla ilham vermeye devam ediyor. Kendi tasarımlarından oluşan markasıyla kısa sürede büyük atılımlar yapan Öğün, Londra'da açtığı yeni mağazasının heyecanını yaşıyor. Üniversitede işletme bölümünü bitirip, sektörde üst düzey yönetici olarak çalıştıktan sonra, yeniden öğrenci olup İstanbul Moda Akademisi Moda Tasarım bölümü bitirdi. Zamanla bir markaya dönüşen Moda Tutkusu, 2012’de Karl Lagerfeld’in dünyada Karl’s Kids adını verdiği altı moda blogger’ından biri oldu. Doğum tarihi hakkında net bir bilgi bulunmayan ünlü sosyal medya fenomeni Sex&City, Emily in Paris dizilerini çok seviyor. New York ve Paris en sevdiği şehirler.