Mösyö Taha Beren Saat İle Tanıştı!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Mösyö Taha, yayınladığı videosunda Atiye'nin galasında Aşkı Memnu'da canlandırdığı Bihter karakterinin mezar taşına sahip olacak kadar hayranı olduğu Beren Saat ile tanışma sürecini anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Mösyö Taha, yayınladığı videosunda Atiye'nin galasında Aşkı Memnu'da canlandırdığı Bihter karakterinin mezar taşına sahip olacak kadar hayranı olduğu Beren Saat ile tanışma sürecini anlattı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtuber, yayınladığı videosunda Atiye'nin galasında Aşkı Memnu'da canlandırdığı Bihter karakterinin mezar taşına sahip olacak kadar hayranı olduğu Beren Saat ile tanışma sürecini anlattı. 

 

Yayınladığı videosunda "Daha önce Netflix'in başka bir etkinliğinde ekipten biriyle tanışmıştım Netflix ekibinden ve onlara da Beren Saat'e olan aşkımdan bahsetmiştim. Çok sevdiğimden bahsetmiştim ve zaten mezar taşını internette bilmeyen yok. Sokakta insanlar aa sen Bihter'in mezar taşı olan çocuksun diye yanıma geliyor. Çok saçma birşey çünkü. Ondan sonra demiştim ki Yaa beni Beren Saat ile tanıştırsanız ne kadar tatlı olur demiştim. Onlar da bunu bir konuşalım demişlerdi. Sonra bana Atiye'nin galası için davetiye geldi. Davetiye gelince de ben çok heyecanlandım çünkü nihayet ben Beren Saat ile tanışıcam. Sonra dedim ki aceba mezar taşını getirip Beren Saat'e imzalata bilir miyim? fakat bu pek mümkün değil gibi duruyor dediler. Düşünseniz ya böyle birşey olsa Türkiye magazin tarihinin en efsane anı olmuştu bu herkes bunu konuşacaktı şimdi çünkü Beren Saat oynadığı bir dizide canlandırdığı karakterin mezar taşını imzalayacaktı" ifadelerini kullanan ünlü Youtuber Beren Saat ile tanışma fırsatını nasıl yakaladığından bahsetti. 

 

Sözlerine devam eden ünlü Youtuber galada yaşadıklarını ise "Neyse hazırlandım, galaya gittim. Baya tatlı bir ortam vardı Beykoz Kundura Fabrikası'nda. Çok güzel bir alan kurmuşlardı. Cem ile birlikteydik ve bütün gece Beren Saat'i aradım. Ondan sonra Cem dedi ki hadi gel kırmızı halıya gidelim birazdan gelirler. Sonra kırmızı halının orada bekliyoruz işte bir sürü ünlü geliyor gidiyor. Cem sürekli birileriyle fotoğraf çekiliyor işte geliyor diyor ki bak bununla da fotoğraf çekildim bununla da çekildim ama benim o kadar umrumda değil ki aslında ben de severim ünlülerle fotoğraf çekilmeyi. Ama az sonra Beren Saat gelecek banane hiçbir şey umrumda değil. Gösteriyor diyor ki offf şu da varmış yok bakmayacağım. Sonra şöyle bir anons duydum "Ana cast geliyor!" dedim ki Cem geliyorlar. Melek gibi o kadar güzel ki, aşırı güzel bir kadın. Ekranda görülenin 20 katı filan daha güzel bir kadın. Çok da güzel bir elbise giymişti, saçı başı çok güzeldi. Mükemmeldi yani 10 10 öyle diyim. 

 

Beren Saat'e 10 veriyorum. Sonra röportajlara geçildi. Tanıdığım bir kaç insan vardı ben onlarla göz göze geliyorum yerimde duramıyorum çünkü aşırı heyecanlıyım. Daha sonra röportaj bitti ve Mehmet Günsur ve ekibi çıktılar oradan. Sonra ben atıldım koştum yanına dedim ki fotoğraf çektirebilir miyiz? Dedi ki "Hadi çabuk!", Hadi çabuk ne? Lan Beren ben yıllarca bekleyim senin mezar taşını alayım eve getireyim. Mezar taşı var evde! Evde mezar taşı var! Sonra sen de ki hadi çabuk ya!" ifadeleriyle anlatan ünlü Youtuber bu içeriğiyle sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.