Mösyö Taha Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Mösyö Taha kimdir? Youtube'da yayınladığı Harry Potter içerikleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Mösyö Taha ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Mösyö Taha kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Mösyö Taha kimdir? Youtube'da yayınladığı Harry Potter içerikleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Mösyö Taha ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mösyö Taha ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Mösyö Taha kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

mosyo taha kimdir nerelidir burcu nedir sevgilisi var mi

 

Mösyö Taha kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı?

 

2 Ocak 1994'de Samsun'da doğan Mösyö Taha Şahin babasının 2001 yılında aldığı Harry Potter Felsefe taşı kitabıyla büyülü dünyaya adımını atmış.Harry Potter sevgisi ilk o zaman aşılanmış. Marmara üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanan Taha, İstanbul'a taşınmış. 27 yaşındaki Mösyö Taha Oğlak burcudur. Mösyö Taha'nın annesinin adı Gülay’dır. Mösyö Taha'nın babasının adı Mustafa’dır. Mösyö Taha'nın kardeşinin adı Enes’tir. Mösyö Taha’nın sebze yemekleri ve öğlen uykuları en sevdiği şeyler arasındadır. Çocukluğunda oldukça yaramaz olduğunu ifade etmektedir. Hatta tuhaf davranışları varmış. Manavın önünden geçerken patlıcan istiyorum diye ağlarmış ya da misafirlikte kivi ikram edilince ''Annem bize hiç kivi almaz. Çok güzelmiş diye bağırırmış. Sonrası malum ve kilolarda kivi yedirilirmiş. Fox Kids izleyip, köfte- patates yediği günlermiş. O zamanlara duyduğu özlemden dolayı, odasının duvarları Fox Kids karakterleriyle doludur. Mösyö Taha 2001 senesinde babasının almış olduğu Harry Potter kitabı ile büyücülük dünyasına atılmıştır. Yıllarca mektubunun gelmesini beklemiş. Sonra anlamış ki aslında, her kitap mektupmuş. Mösyö Taha ve ailesi, 2002 yılında Ankara'ya giderken bir trafik kazası geçirmişler ve burada anneannesi vefat etmiştir. Bu kazada Mösyö Taha'nın da ayağı kırılmıştır. Daha tombik bir çocuk olmasında 3 ay boyunca ayağı sargılı yatması etkili olmuştur. Mösyö Taha ergenliğinde Hayko Cepkin hayranıymış. Hatta konser sonrası imza dahi almıştır. Mösyö Taha brokoli sevmesini çok saçma bulmaktadır. Bütün meyveleri çok sevdiğini, fakat karpuzun en sevdiği meyve olduğunu ifade etmektedir. Hatta ömrünün sonuna kadar karpuz yiyebileceğini iddia etmektedir. Mösyö Taha Capri- sun'ı su kadar önemli bir içecek olarak ifade etmektedir. Mösyö Taha zürafaları en sevdiği hayvan olarak ifade etmektedir. Hatta bir sürü zürafası olduğunu ifade etmektedir.

 

Mösyö Taha her mevsimi sevdiğini, fakat yaz mevsiminin yerinin kendisinde ayrı olduğunu ifade etmektedir. Spora ilgili olmadığını fakat Harry Potter serisinde meşhur spor dalı olan Quidditch'in yerinin başka olduğunu ifade etmektedir. Mösyö Taha rubik küplerini çok sevdiğini, hatta eskiden çok kısa sürede yapabildiğini ifade etmektedir. 

 

İlkokul ve ortaokul bittikten sonra Mösyö Taha, Atatürk Anadolu Lisesi'ne başlamıştır. Burada yedi kişilik ve birbirini çok seven küçük bir sınıflarmış. Hatta hala hepsiyle görüştüğünü dile getirmektedir. İçlerinde bazılarıyla daha çok görüştüğünü ifade etmektedir. Sadece lise arkadaşları ile değil, hayatında arkadaşım dediği herkesle hala görüştüğünü dile getirmektedir. Çocukluk arkadaşlarından, ilkokul arkadaşlarına kadar görüşmektedir. Arkadaşlığın, insanın hayatında çok önemli yeri olduğunu Harry Potter'dan öğrendiğini ifade etmektedir. 



Etiketler: