Motorinin Ardından Bir İndirim De Benzine! Akaryakıta FED Etkisi! Ne Kadar İndirim Bekleniyor?

Motorinin ardından bir indirim de benzin fiyatlarında beklenirken yapılacak olan benzin indirimi sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. 

 

Motorinin ardından bir indirim de benzin fiyatlarında beklenirken yapılacak olan benzin indirimi sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Motorinin ardından bir indirim de benzin fiyatlarında beklenirken yapılacak olan benzin indirimi sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. 

 

Habertürk'ün haberine göre; Benzin ve motorin fiyatlarında indirim bekleniyor! Bugün ABD Merkez Bankası Fed'den gelecek bir faiz artırımı kararının dolardaki değer artışını hızlandırması ve beraberinde de petrol ve petrol ürünlerinde değer kaybına yol açması bekleniyor. Peki benzin ve mazot fiyatları ne kadar? İşte 21 Eylül benzin fiyatları...

 

AKARYAKIT FİYATLARI DÜŞECEK Mİ?

 

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün, Fed faiz kararı sonrasında da olası bir faiz artışı sonrası devam etmesi bekleniyor. Dolayısıyla yakın zamanda akaryakıt fiyatlarına yeniden indirim gelmesi bekleniyor.

 

MOTORİN FİYATLARINA DEV İNDİRİM!

 

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma sonrası motorinde indirim beklentisi oluşturdu. Sektör temsilcileri, motorine gelen 1.76 kuruş indirimin 20 Eylül 2022 Salı gününden itibaren geçerli olduğunu belirtti.

 

MOTORİN İNDİRİMİ SONRASI AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR OLDU?

 

Motorin fiyatlarına 1 lira 76 kuruş indirim gelmesinin ardından İstanbul'da 23,05 TL, Ankara'da 23,16 TL ve İzmir'de 23,19 TL oldu.