Mücbir Sebepler'de Ünlü Oyuncular Atatürk Ve Milli Mücadele İle Dalga Geçtiler Tepki Çektiler!

Son dönemde Instagram üzerinden yaptıkları paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan ile Melikşah Altuntaş önceki gün Eser Yenenler'i konuk olarak aldıkları programda Atatürk ve Milli Mücadele ile dalga geçtiler bu anlar sosyal medyada tepki çekti. 

 

Son dönemde Instagram üzerinden yaptıkları paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan ile Melikşah Altuntaş önceki gün Eser Yenenler'i konuk olarak aldıkları programda Atatürk ve Milli Mücadele ile dalga geçtiler bu anlar sosyal medyada tepki çekti. Son dönemde yaptıkları canlı yayınlarla gündem yaratmayı başaran ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan ile Melikşah Altuntaş önceki gün Eser Yenenler'i konuk olarak aldıkları programda Atatürk ve Milli Mücadele ile dalga geçtiler bu anlar sosyal medyada tepki çekti.

 

Twitter'da bir kullanıcı önceki günkü yayınlarından dolayı Küçükçağlayan ile Altuntaş'a tepki gösterirken; "Birilerinin Ellerinden Tutup, Arkalarından İteklemesi İle Bir Yerlere Gelen Kendilerini Bir "NANE Sanan SOYTARILAR..... FETÖ";nün Desteklediği Kel Kafalı Bunlara Benzeyen Bir Komiği Vardı... Şimdi Hatırlayan Var Mı..." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;