Mücevherlerin Trendine İstanbul'dan Yön Veriliyor!

Dünya'nın en büyük 5 mücevher fuarından biri olan Istanbul Jewelry Show, sadece sergilenen ürün ve hizmetleri ile değil eş zamanlı olarak düzenlenecek etkinlikleri ile de sektöre farklı açılımlar kazandırıyor. 5-8 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek organizasyon, sektörün önümüzdeki sezon trenlerini de belirleyecek. "Art for Jewellery- Inspiration Hub" etkinliği kapsamında dünyaca ünlü trend öngörü firması WGSN tarafından 6 Ekim Cuma günü 2024 İlkbahar-Yaz trendlerinin anlatılacağı bir seminer gerçekleştirilecek. Sektöre yön vermesi beklenen seminerde hem ziyaretçiler hem de katılımcılar yeni sezona nasıl hazırlanmaları gerektiğine dair ipuçlarına sahip olabilecekler.

 

"Altınlar", "Elmaslar", "Pırlantalar" hepsi birbirinden değerli mücevherler, dünyanın en büyük 5 fuarından biri olan Istanbul Jewelry Show kapsamında İstanbul'da bir araya geliyor. 5 – 8 Ekim 2023 tarihlerinde Informa Markets tarafından İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sergilenen ürün ve hizmetleri ile sektörün uluslararası buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.

 

Fuar sergilenen ürün ve hizmetleri kadar eş zamanlı olarak düzenlenecek etkinlikleri ile de sektörün gelişimini ve sürdürülebilirliğini destekliyor. Bu kapsamda Mücevher İhracatçıları Birliği ve Istanbul Jewelry Show'un desteğiyle "Art for Jewellery - Inspiration Hub" etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında dünyanın 1 numaralı trend ön görü firması WSGN de bir seminer gerçekleştirecek. 6 Ekim Cuma günü WSGN Satış Müdürü Seden Ünlü tarafından düzenlenecek seminerde; sektörün 2024 İlkbahar-Yaz ve malzeme trendleri açıklanacak. Ünlü tarafından seminerde paylaşılacak bilgiler; katılımcılar ve ziyaretçilere yeni sezon öncesinde nasıl hazırlık yapılamasına dair bir yol gösterecek.