Müde Uzman İle Sinan Akçıl İlk Kez Görüntülendiler!

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Müjde Uzman sevgilisi Sinan Akçıl ile Galatasaray maçında ilk kez görüntülendi. 

 

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Müjde Uzman sevgilisi Sinan Akçıl ile Galatasaray maçında ilk kez görüntülendi. Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Müjde Uzman sevgilisi Sinan Akçıl ile Galatasaray maçında ilk kez görüntülendi. 

 

İlk kez görüntülendiler!

 

Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen oyuncusu Müjde Uzman, eski aşkına döndü. Kızılcık Şerbeti'nde "Alev" karakteriyle herkesin beğenisini kazanan başarılı oyuncu Müjde Uzman, son dönemde özel hayatıyla da çok konuşulmaya başladı. Oğuzhan Uğur ile birlikteliğini bitiren Müjde Uzman, ayrılığın ardından yeni aşklara yelken açtı. Uzman, yıllar önce birlikte olduğu Sinan Akçıl ile tekrar ilişki yaşamaya başladı. Bu durum Müjde Uzman'ın sosyal medya hesabına attığı bir hikaye ile gündeme gelmişti. Hayranlarının dikkatiyle Uzman'ın paylaşım yaptığı evin Sinan Akçıl'a ait olduğu iddia edilmişti. Bu iddialar üzerine Sinan Akçıl, katılığı bir programda Müjde Uzman'la bir düğünde karşılaştıklarını ve eski günleri andıklarını belirterek tekrar konuşmaya başladıklarını söylemişti. Çift dün ilk kez görüntülendi. ilk kez görüntülenen çift, Galatasaray maçını izlemeye geldiklerini söyledi