Müfit Can Saçıntı'nın Acı Günü! Annesini Kaybetti!

Mandıra Filozofu filmi ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın annesi Güzide Saçıntı'nın hayatını kaybettiği belirtildi. 

 

Mandıra Filozofu filmi ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın annesi Güzide Saçıntı'nın hayatını kaybettiği belirtildi. Mandıra Filozofu filmi ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın annesi Güzide Saçıntı'nın hayatını kaybettiği belirtildi.  

 

Annesini kaybetti!

 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın uzun süredir Tuzla Okan Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören annesi Güzide Saçıntı'nın hayatını kaybettiği aktarıldı. Ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın annesi Güzide Saçıntı yaşamını yitirdi. Güzide Saçıntı'nın uzun süredir Tuzla Okan Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü öğrenildi. Ailenin yaptığı açıklamada, Saçıntı'nın cenazesinin bugün ikindi namazını müteakiben Kartal Cemevi'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği aktarıldı.