Müge Anlı Canlı Yayında Şok İtiraflar! Küçük Meryem'i Sevgilim Öldürdü!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona da fırtına gibi girerken, geçtiğimiz haftalarda öldürüldüğü ortaya çıkan Meryem ile Meryem'in annesinden gündeme bomba gibi düşen itiraflar geldi.

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona da fırtına gibi girerken, geçtiğimiz haftalarda öldürüldüğü ortaya çıkan Meryem ile Meryem'in annesinden gündeme bomba gibi düşen itiraflar geldi. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona da fırtına gibi girerken, geçtiğimiz haftalarda öldürüldüğü ortaya çıkan Meryem ile Meryem'in annesinden gündeme bomba gibi düşen itiraflar geldi. 

 

melisa dan meryem ile ilgili itiraf recep meryem i oldurdu

 

Melisa'dan itiraf! Meryem'i sevgilim öldürdü!

 

Programda yaptığı açıklamada Melisa "Recep kızıma istismar uyguladı. Kızım konuşamıyordu. Kızım Meryem'i Recep'in kucağında çırıl çıplak gördüm. Yan odadaydım, televizyon izliyordum. İçeriden bağırış çağırış duydum. Baktım Meryem'in karnında el izi gördüm. Sonrasında o manzarayı gördüğümde ben Recep'e karşı da sakin kalamadım. Scooter meselesini de Recep uydurmuştu. Beni durmadan arıyordu. Beni bu işten kurtaracaksın, ben yalancı şahitler tuttum, şahitleri konuşturacağım, sen de bana yardımcı olacaksın diyerek bana baskı kuruyordu. İlk hastaneye polis geldi. Sonra biz polise gittik. Orada konuşamadım, korktum. Meryem'i sevgilim Recep öldürdü." ifadelerini kullanırken bu ifadeler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Doğukan: Recep seni kötü yola mı sürükledi?

 

Recep ile ilgili bize çok bilgi geldi. Recep'in kadınlar üzerinden para kazandığı ile ilgili bilgiler geliyor. Sana da böyle birşey yaptı mı? diye soran Müge Anlı'ya "Benim ile ilgili kaset ve fotoğraf var mı bilmiyorum. Olabilir. Ama beni kesinlikle satmadı. Ben sadece konuşmama izin vermediği için korktum. Daha önce çocuklara şiddet uyguladı. Bak bu çocuklar elinde kalacak yapma diyorlardı." ifadelerini kullandı. Doğukan bunun üzerine "Ben home office çalıştım eve ekmek getirdim sözlerine ben sana ofis kurdum yapamadın. O kadar masraf yaptım yapamadın. Lütfen doğruyu. Ben doğru da söylersen yanlış da söylediğini gözlerinde görüyorum" ifadelerini kullandı. "Ben o anda dünya başıma yıkılmıştı. Hastanede de hüngür hüngür ağladı. Recep beni hiçbir yerde bırakmadı. Otopsi raporundan da korktuğunu her zaman dile getiriyordu. Ben kesinlikle ne Recep'i ne de ailesini engellemedim." ifadelerini kullandı. Peki "Sen neden kaçtın Türkiye'den" sorusuna ise Melisa "Ben ölüm tehditini duyunca Recep sen bu ülkeden gideceksin. Mecbur gideceksin zaten ne yapacaksın? şeklindeki sözleri üzerine gittim." ifadelerini kullandı. Melisa seni kim ölümle tehdit etti? sorusuna "Doğukan ailemi aramış." ifadelerini kullandı. 

 

Recep senin öldürdüğünü iddia ediyor!

 

Müge Anlı "Recep verdiği ifadede senin bebeği dövdüğünü senin öldürdüğünü söylüyor. Sen ise şimdi Recep öldürdü diyorsun. Ben şunu anlıyorum. Bu bebek öldürülmüş. Kaza ile öldürülmemiş. Sen bebeği adamın kucağında nasıl çıplak bırakırsın? Nasıl birşey yapmazsın? Recep çıplak mıydı?" ifadelerini kullandı.  Bunun üzerine Melisa "Çok özür diliyorum. Üzerinde külodu vardı." ifadelerini kullandı. 

 

Recep kaçmış!

 

Müge Anlı yaptığı açıklamada "Gaziantep Emniyet Müdürlüğü yayın sırasında Recep Aldemir'in evine gittiklerini fakat Recep'in evde olmadığı ve kaçtığı ortaya çıktı." ifadelerini kullandı.