Müge Anlı'da Ağabeyini Dolandırdığı İddia Edilen Şahıs İsmini Ezel Bayraktar Olarak Değiştirdi!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Ömer Can Aslanhan olayında yeni bir gelişme yaşanırken, Müge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümde yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Ömer Can Aslanhan olayında yeni bir gelişme yaşanırken, Müge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümde yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Ömer Can Aslanhan olayında yeni bir gelişme yaşanırken, Müge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümde yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu. 

 

muge anli omer can aslanhan olayinda olay gelisme adi ezel bayraktar oldu

 

Ezel Bayraktar oldu!

 

Ağabeyinin evini sattırdıktan sonra kanser hastası yengesinin tedavi parasını alıp giden Ömer Can Aslanhan ile yeni gelişmeler yaşandı. 17 Ekim 2022 tarihinde Ömer Can Aslanhan mahkeme kararı ile ismini Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı Ezel Bayraktar karakterinin ismini almış. Bundan sonra Ezel Bayraktar olan ismi sonrası Üsküdar'da oturduğu ortaya çıkan Ömer Can Aslanhan ablasını ararken "Ben ATV'ye Müge Anlı'ya gideceğim. Ağabeyim ile yüzleşeceğim." ifadelerini kullanmış. Ezel Bayraktar'ın güveni kötüye kullanmak üzerine suç kaydı olduğu da ortaya çıkmış.  

 

muge anli omer can aslanhan olayinda olay gelisme adi ezel bayraktar oldu

 

Kendisini mühendis olarak tanıtmış!

 

Ev adresine ulaşan ATV ekipleri komşularına ulaşırken "Malatyalı olduğunu söylemişti. Bilgisayar mühendisi olarak tanıtmıştı bize kendisini." ifadelerini kullandı. Bir başka komşusu ise "Bana kendisini mimar olarak tanıttı." ifadelerini kullandı.

 

Ben oyunculuk kariyeri yapmak istiyorum!

 

Canlı yayına bağlanan Ömer Can Aslanhan "Ben ismimi ailem yüzümden değiştirdim. Ben onlar gibi olmadığım için beni dışladılar. Ben onlar gibi değilim. Bunlar uyuşturucu bağımlısı. Kimisi hapiste yatıyordu" ifadelerini kullandı. İfadelerine devam eden Aslanhan "Bana parayı faizini yemek için yatırdı. Ben git Tuğba'nın ailesine yatır dedim. Bana ben onlara güvenmiyorum dedim. Parayı yiyip götürürler dedim. Bana parayı kendi yatırdı. Ben işimi kaybettim. Paraya ihtiyacım vardı harcadım" şeklinde konuştu. Ömer Can Aslanhan yaptığı açıklamada "Ben oyuncu olmak istiyorum. Dizide oynayacağım. Projeye imza attım. 2 ay olur 3 ay olur ben paralarını vereceğim" ifadelerini kullandı.