Müge Anlı'da Ezel Bayraktar'ın Harcadığı Para Hayırsever İş İnsanı İle Döndü!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Ezel Bayraktar olayında, Ezel Bayraktar'ın yengesinin tedavi parasını harcaması sonrası hayırsever bir iş insanı yengesinin hakkına düşen parayı yollayarak Tuğba'nın hayatını kurtardı. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Ezel Bayraktar olayında, Ezel Bayraktar'ın yengesinin tedavi parasını harcaması sonrası hayırsever bir iş insanı yengesinin hakkına düşen parayı yollayarak Tuğba'nın hayatını kurtardı. Son dönemde Türkiye'nin gündemine oturan ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Ezel Bayraktar olayında, Ezel Bayraktar'ın yengesinin tedavi parasını harcaması sonrası hayırsever bir iş insanı yengesinin hakkına düşen parayı yollayarak Tuğba'nın hayatını kurtardı. 

 

muge anli ile tatli sert programinda ezel bayraktar in harcadigi tedavi parasi canli yayinda verildi

 

150.000 TL canlı yayında teslim edildi!

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Ezel Bayraktar olayında, Ezel Bayraktar'ın yengesinin tedavi parasını harcaması sonrası hayırsever bir iş insanı yengesinin hakkına düşen parayı yollayarak Tuğba'nın hayatını kurtardı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün yayınlanan 3000. bölümünde Ezel Bayraktar'ın yengesinin tedavisi için gereken parayı bir hayırsever iş insanının yolladığını ifade ederken "150.000 TL'sini bir hayırsever iş insanı yolladı. Bunlar senin tedavin için acil gereken paraydı. Ezel'cim ama senin borcun baki. Sen yine 300.000 TL'yi getirmelisin" ifadelerini kullandı.