Müge Anlı Eşiyle Birlikte Fenerbahçe Maçına Gitti! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapan ünlü sunucu Müge Anlı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile Fenerbahçe maçına giderken görüntüler gündem oldu. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapan ünlü sunucu Müge Anlı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile Fenerbahçe maçına giderken görüntüler gündem oldu. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapan ünlü sunucu Müge Anlı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile Fenerbahçe maçına giderken görüntüler gündem oldu. 

 

Programı sezon finali yapan Müge Anlı, eşi İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile Fenerbahçe maçında ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in başarılı sunucusu Müge Anlı, programda işlediği konularla sürekli gündeme gelen bir isim. Her programı olay olan Anlı, sezonun yorgunluğunu gözlerden uzak geçirerek atıyor.

 

muge anli esi ile birlikte fenerbahce macinda

 

Maça gittiler

 

Özel hayatıyla ilgili görüntü vermekten hoşlanmayan ünlü sunucu, eşi İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında Ülker Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe - Gaziantep FK maçını izledi. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Anlı, maçı eşiyle birlikte tribünde izledi. Uzun zamandır eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla net bir şekilde görüntülenmeyen Anlı'nın maç izlerken çekilen anları sosyal medyada çok konuşuldu.



Etiketler: