Müge Anlı Eski Eşini Affetmedi! Burhan Akdağ'a Şok!

Eski eşi Müge Anlı'nın evli bir adamdan hamile olduğunu iddia eden eski eşi Burhan Akdağ daha sonra yaptığı açıklamada bu iddiasını şaka yaptım diye çark edip geri almaya çalışsa da eski eşi Müge Anlı bu sözleri affetmedi ve Akdağ hakkında hukuki süreç başlattı. 

 

Eski eşi Müge Anlı'nın evli bir adamdan hamile olduğunu iddia eden eski eşi Burhan Akdağ daha sonra yaptığı açıklamada bu iddiasını şaka yaptım diye çark edip geri almaya çalışsa da eski eşi Müge Anlı bu sözleri affetmedi ve Akdağ hakkında hukuki süreç başlattı. Son dönemde eski eşinin iddialarıyla gündemde olan Müge Anlı eski eşi Burhan Akdağ kendisi hakkında ortaya attığı iddiaları affetmedi ve Akdağ hakkında hukuki süreç başlattı. 

 

Eski eşinin iftirasını affetmedi! Müge Anlı eski eşini mahkeme kararı ile 3 ay susturdu. Eski eş Burhan Akdağ, Müge Anlı'nın evli bir adamdan hamile olduğunu ve programının bu yüzden yayından kaldırıldığını söylemişti. Akdağ, bu çirkin iddayı sonrasında “Şaka yaptım” diye yalanlasa da Müge Anlı hukuki yola başvurdu.