Müge Anlı İle Tatlı Sert Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? Müge Anlı'dan Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Müge Anlı, ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezon bölümlerinin ne zaman başlayacağıyla ilgili sorulara sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşım ile yanıtladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Müge Anlı, ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezon bölümlerinin ne zaman başlayacağıyla ilgili sorulara sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşım ile yanıtladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Müge Anlı, ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezon bölümlerinin ne zaman başlayacağıyla ilgili sorulara sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşım ile yanıtladı. 

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon bölümleri sabırsızlıkla bekleniyor. ATV'nin en çok izlenen programlarından olan Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finalini evleneceği müjdesini vererek yapmıştı. Peki, Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı Instagram hesabından yeni sezon tarihini duyurdu. Müge Anlı ne zaman başlıyor, tarih belli oldu. Yeni sezon bölümleri heyecanla beklenen Müge Anlı ile Tatlı Sert 15. sezonu ile ekrana gelecek. Ağustos ayının başlamasıyla birlikte yeni sezon tarihi de araştırılıyordu. Beklenen haber geldi.

 

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

 

Müge Anlı, Instagram hesabından yeni sezon tarihini duyurdu. 29 Ağustos Pazartesi günü ilk bölüm ile seyirci karşısına çıkacak. Müge Anlı hafta içi her gün saat 10.00'da ATV'de ekrana gelecek.



Etiketler: