Müge Anlı Ve EÅŸi Åžinasi YüzbaşıoÄŸlu'ndan Dikkat Çeken Karar!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen sunucusu Müge Anlı ile eÅŸi Åžinasi YüzbaşıoÄŸlu'ndan düÄŸün fotoÄŸraflarıyla ilgili dikkat çeken bir karar geldi.

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen sunucusu Müge Anlı ile eÅŸi Åžinasi YüzbaşıoÄŸlu'ndan düÄŸün fotoÄŸraflarıyla ilgili dikkat çeken bir karar geldi. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen sunucusu Müge Anlı ile eÅŸi Åžinasi YüzbaşıoÄŸlu'ndan düÄŸün fotoÄŸraflarıyla ilgili dikkat çeken bir karar geldi.

 

Dikkat çeken düÄŸün fotoÄŸrafı kararı!

 

Medyaradar'ın haberine göre; Müge Anlı ve eÅŸi Åžinasi YüzbaşıoÄŸlu, 25 Haziran 2022'de gözlerden ırak evlendi. Geceye Zahide YetiÅŸ, Zuhal Topal ve Åžebnem Bursalı gibi sınırlı sayıda dostunun katıldığı öÄŸrenildi. YaÅŸanan geliÅŸmelerin ardından Müge Anlı'nın düÄŸün fotoÄŸrafları merakla beklenirken sosyal medyada Müge Anlı severler tarafından düzenlenen fotoÄŸraflar kısa sürede gündem olmuÅŸtu. Müge Anlı'ya gelinlik, eÅŸi Åžinasi YüzbaşıoÄŸlu'na damatlık giydiren sosyal medya kullanıcılarının fotoÄŸrafları paylaÅŸmasının ardından ikilinin bu karelerinin altına yorum yaÄŸmıştı haliyle. Müge Anlı'dan gelecek olan nikah kareleri ise büyük bir merakla beklenmeye devam ederken Åžinasi YüzbaşıoÄŸlu'dan gelen sosyal medya paylaşımı dikkat çekmiÅŸti. Müge Anlı'nın eÅŸi Åžinasi YüzbaşıoÄŸlu'nun Instagram hesabından paylaÅŸtığı nikah fotoÄŸrafları hakkında bir açıklama yapmıştı. Gazeteci Arif Hür, Müge Anlı-Åžinasi YüzbaşıoÄŸlu çiftinin düÄŸün fotoÄŸraflarını sosyal medyada paylaÅŸmaya sıcak bakmadığını açıkladı.

 

Müge Anlı'nın sevenleri büyük bir heyecanla düÄŸün fotoÄŸraflarının ne zaman paylaşılacağını bekliyordu. Hatta kimi hayranları photoshop yardımıyla düÄŸün fotoÄŸrafları bile tasarlamıştı. Ancak gelen son bilgiler Anlı'nın düÄŸün fotoÄŸraflarını sosyal medyada paylaÅŸmayacağı yönünde. Özel hayatın gizliliÄŸine önem veren Müge Anlı'nın düÄŸün fotoÄŸraflarını sosyal medya üzerinden paylaÅŸmayı düÅŸünmediÄŸi ifade edildi. Anlı'nın sosyal medyadaki bilgi kirliliÄŸi ve dezenformasyondan rahatsız olduÄŸu da biliniyor. Hatırlarsanız düÄŸüne katılan konuklarda herhangi bir fotoÄŸraf paylaşımında bulunmamıştı

 

“KOCAM GÖNDERMÄ°Åž…”

 

Atv ekranının baÅŸarılı ismi Müge Anlı geçtiÄŸimiz günlerde 15. sezona giriÅŸ yaptı. Kısa sürede milyonları ekran başına kilitleyen Müge Anlı, programın sonunda herkese tek tek teÅŸekkür etti. Kendisine gelen notları okuyan ve hediyeler için teÅŸekkür eden Müge Anlı, eÅŸi Åžinasi YüzbaşıoÄŸlu'nun romantik jestine karşılık verince canlı yayında romantik anlar yaÅŸandı.

 

“KISA VE NET, BEN DE SENÄ° SEVÄ°YORUM…”

 

'Hayırlı yayınlar hayatım, seni seviyorum' notunu yazan Åžinasi YüzbaşıoÄŸlu'na eÅŸi Müge Anlı'dan, 'Kısa ve net. Ben de seni seviyorum' yanıtı geldi. Anlı ardından, 'Kayınvalidem ve kayınpederime de çok teÅŸekkür ederim' demeden geçmedi. Türk televizyonlarının en çok sevilen isimlerinden biri olan Müge Anlı, reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sezon finaline az bir süre kala müjdeyi vermiÅŸ ve evleneceÄŸini duyurmuÅŸtu. 15. yeni sezonda evli bir kadın olacağını belirten Müge Anlı canlı yayında, ÅŸunları demiÅŸti:

 

'Bugün kendimle ilgili bir haber vereceÄŸim. Aslında cuma günü verecektim bu haberi ama ne yazık ki, o kadar yalan yanlış haberler çıkıyor ki. Ben zaten hiçbirine cevap vermem. Hiç muhatap almıyorum kimseyi kendime. Siz beni izliyorsunuz, kötü yazanlara söylüyorum yazıyorsunuz. sizi okumuyorum!' Cuma günü vermeyi düÅŸünüyordum bu haberi ama bugün vermeyi daha uygun gördüm. Sevgili dostlar beni yıllarca evinizde misafir etmekle kalmadınız, ailenizin bir ferdi olarak da kabul ettiniz. Bu yüzden de kendimle ilgili sizleri de çok mutlu edecek bir haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim.' 'Herkes evleniyor çok abartacak bir ÅŸey yok bence. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istedim. Müstakbel damadınızın adı Åžinasi YüzbaşıoÄŸlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduÄŸum bir mesleÄŸi var. Siz her zaman benim özel yaÅŸamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluÄŸum için de edeceÄŸinize eminim.'