Muharrem Ä°nce'den Konut Fiyatları Ve Ekonomi Politikaları Ä°le Ä°lgili Dikkat Çeken Açıklama!

Memleket Partisi Genel BaÅŸkanı ve CumhurbaÅŸkanı adayı Muharrem Ä°nce Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda konut fiyatlarını eleÅŸtirirken, ekonomi politikaları ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Memleket Partisi Genel BaÅŸkanı ve CumhurbaÅŸkanı adayı Muharrem Ä°nce Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda konut fiyatlarını eleÅŸtirirken, ekonomi politikaları ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Memleket Partisi Genel BaÅŸkanı ve CumhurbaÅŸkanı adayı Muharrem Ä°nce Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda konut fiyatlarını eleÅŸtirirken, ekonomi politikaları ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda konut fiyatlarıyla ilgili Memleket Partisi Genel BaÅŸkanı ve CumhurbaÅŸkanı adayı Muharrem Ä°nce ÅŸu açıklamayı yaptı: 

 

 

Olmayan mülteci ve sığınmacı politikası, olmayan sınır güvenliÄŸi neticesinde ülkemize giren milyonlarca insanın, konut fiyatları ve kiralar üzerinde oluÅŸturduÄŸu baskı yetmezmiÅŸ gibi vatandaÅŸlık için yabancılara yapılan konut satışları, konut fiyatlarını astronomik düzeylerde artırmakta ve vatandaÅŸlarımız barınma sorunu yaÅŸamaktadır.

 

YaÅŸadığımız deprem felaketi nedeniyle büyükÅŸehirlere deprem bölgesinden gerçekleÅŸen göç, bu ÅŸehirlerimizdeki kiraları ve ev fiyatlarını daha da artırmıştır.

 

ErdoÄŸan 10 ayrı sarayı kullandığı için barınma sorununu bilmez, duymaz, görmez. Biz barınma sorununu biliyoruz, nasıl çözeceÄŸimizi de:

 

1) Yabancıya konut satışını hemen durduracağız.

2) Mal sahipleri arasındaki davalar nedeniyle boÅŸ kalan konutlara Devlet olarak geçici el koyacağız.

3) BoÅŸ tutulan konutlar için ek vergiler getireceÄŸiz.

4) Tapudaki alım satımların gerçek deÄŸerler üzerinden yapılmasını saÄŸlayacak gerekirse her iÅŸlem için eksper raporu talep edeceÄŸiz.

5) Bütün paranın gayrimenkule akmasına neden olan yanlış ekonomi politikalarını hemen terk edeceÄŸiz.

 

muharrem ince den konut fiyatlari ve ekonomi politikalari ile ilgili carpici aciklama