Muharrem İnce'den Tele 1'e Sert Sözler! Siz Nasıl İnsanlarsınız!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tele 1 yöneticilerine tepki gösterirken sert ifadeler kullandı. 

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tele 1 yöneticilerine tepki gösterirken sert ifadeler kullandı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tele 1 yöneticilerine tepki gösterirken sert ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tele 1 yöneticilerini hedef alan İnce "Tele 1 yöneticileri siz nasıl insanlarsınız? Ben günlerdir deprem bölgesindeyim, tek bir haberimi yapmadınız. Ama bir tweetimi çarpıtarak haber yapıyorsunuz. Sizin yandaş medyadan tek farkınız, patronlarınız!" ifadelerini kullanırken, sosyal medyada gündem oldu. 

 

muharrem ince den tele 1 e sert sozler

 

Ne olmuştu?

 

Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunduğu tweeti'ni haberleştiren Tele1 "Tepki yağdı! Muharrem İnce: Sayın Cumhurbaşkanım lütfen bizi toplayın" başlığını atmıştı. İnce söz konusu paylaşımında "Sayın Cumhurbaşkanı, büyük bir felaket yaşadık. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ancak kullandığınız dil ve seçtiğiniz sözler kutuplaşmayı artırıyor. Lütfen bu dilden vazgeçin, siyasi parti genel başkanlarını bir masa etrafında toplayın ve bu badireyi birlikte atlatalım." ifadelerini kullanmıştı.

 

muharrem ince den tele 1 yoneticilerine sert sozler