Müjde Ar Estetik Mi Yaptırdı? Son Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Selman Nacar'ın yaptığı 'İstanbul Ansiklopedisi' dizisinde rol alacak olan olan Müjde Ar, rol arkadaşı Canan Ergüder ile poz verdi.

 

Türk sinemasına damga vuran Müjde Ar'ın son hali ise sosyal medyada gündem oldu. ‘İki Şafak Arasında’ ve ‘Tereddüt Çizgisi’ filmleriyle uluslararası birçok festivalden ödülle dönen Selman Nacar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ‘İstanbul Ansiklopedisi’ dizisi Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak.

 

mujde ar in son hali gundem oldu estetik mi yaptirdi

 

YILLAR SONRA TEKRAR EKRANLARDA 

 

Çekimlerinin Ocak ayında başladığı dizinin kadrosunda Canan Ergüder, Helin Kandemir, Tolga Tekin, Nezaket Erden, Kaan Miraç Sezen gibi isimlerin yanında Müjde Ar da yer alacak. Ünlü söz yazarı Aysel Gürel'in kızı olan Müjde Ar, uzun bir süre sonra tekrar izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Birlikte kamera karşısına geçen Müjde Ar ve Canan Ergüder'in bu karesi gündem oldu. Ergüder, rol arkadaşı ile çekildiği pozunu sosyal 419 bin takipçisi olan Instagram hesabından sevenlerinin beğenisine sundu. Canan Ergüder, Müjde Ar ile yayınladığı gönderisine şu notu düştü: 'Kelimeler yetmez bugün hissettiklerimi anlatmaya. Hayat garip. Ben mini miniyken yollarımız bir şekilde kesişti ve herkes gibi ben de ona vurulmuştum. Kalbimde hep ayrı bir yeri oldu. Seneler sonra hep istesem de iş bizi bir türlü bir araya getiremedi. Ta ki İstanbul Ansiklopedisi'ne kadar. Ne mutluyum ne şanslıyım seninle oynayabildiğim için canım.’ Canan Ergüder’in paylaşımını takipçileri kısa sürede beğeni yağmuruna tutarken, 69 yaşındaki usta oyuncu Müjde Ar’ın değişimi ise çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcılarından: 'Tanıyamadım', 'Estetik mi yaptırdı?', 'Müjde Ar olduğuna inanmakta zorlandım' gibi yorumlar geldi.



Etiketler: