Müjgan Ferhan Şensoy Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Müjgan Ferhan Şensoy kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Derya Baykal'ın kızı Müjgan Ferhan Şensoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Müjgan Ferhan Şensoy kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Müjgan Ferhan Şensoy kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Derya Baykal'ın kızı Müjgan Ferhan Şensoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Derya Baykal'ın kızı Müjgan Ferhan Şensoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Müjgan Ferhan Şensoy kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

mujgan ferhan sensoy kimdir nerelidir evli mi

 

Müjgan Ferhan Şensoy kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Müjgan Ferhan Şensoy kimdir? Müjgan Ferhan Şensoy, 25 Ocak 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müjgan Ferhan Şensoy'un anne ve babası, Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'dur. Annesi Derya Baykal'ın ilk evliliğinden de Mert isimli bir erkek kardeşi var. Derya Baykal ve Ferhan ŞensoyMüjgan Ferhan Şensoy henüz 15 yaşındayken 2004 yılında boşandı. Tiyatro oyuncuları Ferhan Şensoy ve Derya Baykal’ın kızları olan Müjgan Ferhan Şensoy, 25 Ocak 1989 tarihinde istanbul’da dünyaya geldi. Müjgan Ferhan Şensoy, 2002 yılında "Sahibinden Satılık Birinci El Ortaoyunu” adlı tiyatro oyununda rol aldı.

2016 yılında Müjgan Ferhan Şensoy’un yazıp yönetmenliğini de yaptığı “Pera’daki Hayalet” adlı tiyatro oyunu Ses 1885 – Ortaoyuncular Tiyatrosu sahnesinde sahnelendi. Oyunda Pınar Ünsal, Orçun Kaptan, Müjgan Ferhan Şensoy, Derya Şensoy, İlksen Ökte, Efe Tunçer, Eser Eyüboğlu, Sertaç Akkaya, Sahra Verer, Esra Kılıç, Enes Yavuz oyuncu olarak görev aldı. 2011 Yılında New York, “Tisch School of Arts” okulundan mezun oldu. 9 Şubat 2017 tarihinden itibaren Ortaoyuncular Tiyatrosunda gösterime giren ve Ferhan Şensoy‘un yazıp yönetmenliğini yaptığı “Nereye de Gidiyor Lan Bu Gemi?” adlı tiyatro oyununda Ferhan Şensoy, Ali Çatalbaş, Serap Günaydın, Pınar Alsan, Elif Durdu, Müjgan Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy yer alıyorlar. 2017 yılında yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı Fi Çi Pi dizinin kadrosunda yer aldı.