Mükemmel Eşleşme Pınar Gizem Sevim Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Mükemmel Eşleşme Pınar Gizem Sevim kimdir? TRT1'de 17 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanacak ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak Mükemmel Eşleşme dizisinde Pınar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gizem Sevim ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gizem Sevim kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Mükemmel Eşleşme Pınar Gizem Sevim kimdir? TRT1'de 17 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanacak ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak Mükemmel Eşleşme dizisinde Pınar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gizem Sevim ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gizem Sevim kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

mukemmel eslesme pinar gizem sevim kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Mükemmel Eşleşme Pınar Gizem Sevim kimdir? 

 

Gizem Sevim kimdir? Gizem Sevim aslen Konyalıdır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Tam bir hayvansever olan Gizem Sevim kedi beslemektedir. Doğum tarihi bilinmese de 20’li yaşlarında olduğu tahmin edilmektedir. Muhteşem Eşleşme ekranlardaki ilk projesidir Instagram’da giizemsevim ismiyle paylaşımlarına devam eden Gizem Sevim’in bu mecrada 8621 takipçisi bulunurken kariyerini Icon Talent menajerlik şirketine bağlı olarak sürdürmektedir.