Mükemmel Makyaj İçin 34 Tüyo!

Youtube'da yayınladığı çeşitli içerikler ile adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber 5 Dakikada Hallet, yayınladığı videosunda mükemmel makyaj için 34 tüyosunu anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı çeşitli içerikler ile adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber 5 Dakikada Hallet, yayınladığı videosunda mükemmel makyaj için 34 tüyosunu anlattı. Yayınladığı videosunda mükemmel bir makyaj için yapılması gereken 34 şey ile ilgili detaylı bilgiler veren ünlü Youtuber bu içeriği ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte mükemmel makyaj için yapılması gerekenlerden bazıları;

 

-    İki renkli rujlardan satın almayın, evde kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte size kolay bir uygulama.

 

-    Eğer dudak kaleminiz bittiyse onun yerine normal bir kalem kullanın.

 

-    Sahte çil yapmak için far kullanın.

 

-    Gazlı kalem kullanarak saçınızı kolaylıkla boyayabilirsiniz.

 

-    Ruj yerine gıda boyası kullanın.

 

-    Pul pul dökülen, çatlamış dudaklarınız için seloteyp kullanın. Dudaklarınızı nemlendirmek için her gün dudak nemlendirici kullanmayı unutmayın.

 

-    Koltukaltı kıllarınızdan kurtulmanın doğal yolunu deneyin: Kahve, limon suyu ve diş macununu karıştırın. Karışımı koltukaltınıza uygulayın ve bir süre bekleyin. Sonra da yıkayın.

 

-   Havlu ve kola kullanarak saç düzleştiricinizi kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Evet, kulağa çılgınca geliyor ama gerçekten işe yarıyor.

 

-    Süzgeç ve sıvı sabun kullanarak makyaj fırçalarınızı temizleyin.

 

-    Eğer saçınızı hemen kurutmanız gerekiyorsa, başınıza plastik bir torba geçirin ve her zamanki gibi saç kurutma makinenizle kurutun.

 

-   İçinde çiçekler olan rujlar şu sıralar çok moda! Şeffaf dudak nemlendiricinizi eritin. Ruj kabının içine çiçek yerleştirin ve erimiş dudak nemlendiricinizi içine dökün.

 

-    Daha önce hiç gökkuşağı renklerinde aydınlatıcı gördünüz mü? Adım adım uygulamasını izleyin.

 

-   Yemekte aşırı tuz, yetersiz uyku ve stres, gözlerde şişkinliğe sebep olabilir. Bu soruna kolay bir çözümümüz var- poşet çay. İki tane poşet çayı ılık suya batırın ve onları gözlerinizin üzerinde 5 dakika bekletin, gözleriniz tazelenmiş olacak.   

 

-    Yüz temizleyici yerine zeytinyağı kullanabilirsiniz.

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.